Oletko musiikin harrastaja,
muusikko / laulaja tai muuten vaan kiinnostunut musiikista? 

Haluaisitko harrastaa musiikkia ja samalla mukavan tavan oppia ruotsia?

Haluatko saada uusia ystäviä? 

Silloin Martin Wegelius-instituutin (MWI) musiikkikurssit ovat juuri oikea paikka sinulle! 

Tervetuloa mukaan Martin Wegelius-instituutin toimintaan!

 

Oletko musiikin harrastaja, muusikko/laulaja tai muuten vaan kiinnostunut musiikista? Haluatko oppia ruotsia hauskalla tavalla ja saada uusia ystäviä?
 

Musiikkikursseillamme Karjaalla, Espoossa ja Uusikaarlepyyssä saat soittaa ja laulaa luovassa ympäristössä yhdessä suomalaisten ja pohjoismaalaisten soittajien kanssa.

Kurssitarjonnastamme löytyy jotain kaikille klassisesta kansanmusiikkiin.

Haluamme inspiroida ja kannustaa oppilaitamme kehittämään musiikillisia ilmaisutaitojaan orkesterin ja/tai kuoron osana mutta myös yksityisopetuksen kautta. Tavoitteemme on luoda taiteellisesti korkeatasoinen oppimistapahtuma jossa myös sosiaalinen puoli ja uusien kontaktien luominen on helppoa.

Kesäkurssien osana järjestetään useita konsertteja laajemmalle yleisölle joissa esiintyvät sekä opettajat että oppilaat.  Monet opettajamme ovat suomalaisia tai ulkomailla toimivia huippumuusikkoja ja/tai pedagogeja.

MWI:n kesäkurssitoiminnalla on pitkät perinteet. Toimintaa pyörittävä Stiftelsen för Martin Wegelius Institutet-säätiö perustettiin 1956. Heti seuraavana kesänä järjestettiin ensimmäinen kurssi joten kyseessä on maamme vanhimpia vuosittain järjestettäviä musiikkikursseja.